Wij zijn 24u/7d bereikbaar op +32 475 74 26 20. Ook nu tijdens CORONA-CRISIS!  Indien nodig komen wij tot bij jou. Voor meer info, bel ons gerust

Dierencrematorium Eden menu
+32 475 74 26 20

Dierenartsen

We werken graag samen met jouw dierenarts voor de uitvaart van je huisdier te verzorgen.

Prijsaanvraag

Wil je weten hoeveel het kost om beroep te doen op de diensten van Dierencrematorium Eden?  Via dit formulier kan je een offerte aanvragen of je kan ons rechtstreeks contacteren via telefoon.

Ik wil info aanvragen

Opdracht doorgeven

Ben je een dierenarts en wil je een opdracht doorgeven? Maak daarvoor gebruik van onderstaand formulier en we contacteren je zo snel mogelijk terug.

Opdracht starten

Ophalen van je huisdier

Indien je niet in de mogelijkheid bent om je overleden huisdier tot bij ons te brengen, komen wij tot bij jou. Hiervoor zijn we in heel Limburg en daarbuiten 24u op 24u, 7 dagen op 7, beschikbaar op gsm-nummer 0475/74 26 20. We verlenen de service zoals wij, dierenliefhebbers, verwachten deze te krijgen als wij in dezelfde situatie zouden verkeren… Het verliezen van een geliefd huisdier is al erg genoeg, extra zorgen zijn niet welkom. Daarom bieden wij jou de gepaste oplossing om deze extra zorgen uit jouw handen en voor onze rekening te nemen. Samen komen we tot de beste regeling.