Wij zijn 24u/7d bereikbaar op +32 475 74 26 20. Ook nu tijdens CORONA-CRISIS!  Indien nodig komen wij tot bij jou. Voor meer info, bel ons gerust

Dierencrematorium Eden menu
+32 475 74 26 20

Urnen & Assieraden

Bij Dierencrematorium Eden hebben we een groot assortiment van (ambachtelijke) urnen en herdenkingssieraden. De herdenkingssieraden kunnen voorzien worden van haren en/of as. Voorbeelden hiervan zijn bij ons te bekijken.

Ambachtelijke houten urnen

Bij Dierencrematorium Eden werken we samen met lokale, ambachtelijke artiesten.
Zo kan je bv. voor een mooi en uniek design uit hout kiezen, gemaakt door Thijs uit Bocholt.

Meer info : Thijs Woodworking op Facebook en Instagram

 

Handgemaakte asornamenten van kristalglas

Eeuwige Roos heeft vanuit hun liefde voor handgemaakte producten uit kristalglas een collectie samengesteld van handgemaakte asornamenten. Elk ornament is met de hand vervaardigd en daarom uniek. Dat maakt het extra bijzonder.

Meer info : Website Eeuwige Roos

Gepersonaliseerde, unieke keramische urnen

Keramiek Palu is gelegen in Bree en maakt unieke keramische urnen. Elke urne kan gepersonaliseerd worden door Lutgart Grieten, zaakvoerster van Keramiek Palu.

Meer info : Keramiek Palu op Facebook

Diverse urnen

Gaat je voorkeur uit naar een ander type urne zoals eentje van keramiek, glas of messing? Dierencrematorium Eden werkt samen met Desaer, een hoogkwalitatieve producent van smaakvolle urnes.

Bekijk het aanbod van Desaer.

 

Dierencrematorium Eden- Urnen Desaer
Dierencrematorium Eden- Urnen Desaer
Dierencrematorium Eden- Urnen Desaer

Herdenkingssieraden

Niet alleen voor urnen, maar ook voor herdenkingssieraden kan je terecht bij Eden. Ook hiervoor werken we samen met lokale juweliers en kunstenaars. Neem eens een kijkje in onze catalogus om de aparte collecties te doorbladeren.

Beads of LoveBekijk het aanbod

Desaer: Bekijk het aanbod