Is er een huisdier of ander dier gestorven? Je kunt ons 24/7 bereiken op +32 475 74 26 20.

Dierencrematorium Eden in Bree (Limburg)

In alle rust en sereniteit afscheid nemen

ons uniek concept

Ervaar Eden

Afscheid moeten nemen van je geliefde huisdier doet pijn. Op zo’n momenten kan je nood hebben aan een vredige omgeving om mooie herinneringen in gedachten te brengen, en het verlies sereen te verwerken. Bij Dierencrematorium Eden word je ontvangen in een typisch Limburgse huiselijke sfeer, wordt er geluisterd en troost geboden, en kan je een wandeling maken in onze grote, zuidelijk gerichte tuin. Grenzend aan natuurgebied De Luysen schenkt Eden je de rust en kalmte waarnaar je verlangt. Je beleeft er in alle privacy de sereniteit en vredigheid die je nodig hebt, met op de achtergrond vogelzang en in de tuin de zachte wind en frisse lucht te midden van een mooie, landelijke Limburgse omgeving. 

Ontdek meer
Ervaar eden

Rouw in alle rust

Ons dierencrematorium is uitgerust met alles wat je maar verlangt voor een gepast afscheid van jouw huisdier. Zo verwelkomen we je in een ontvangstruimte met haard, en kan je in één van onze twee rouwkamers terecht om een laatste groet te brengen. Dit intieme decor leent zich er perfect toe om het afscheid op vredige wijze te nemen. De grote tuin met strooiweides en -bos nodigt uit voor een moment van reflectie om in alle rust het verlies een plaats te geven. Want voor ons is niets te veel om jou het afscheid van je huisdier te helpen verwerken en zo de pijn te verzachten.

Ontdek meer

Getuigenissen

Naam

Veerle B.

Vandaag mijne Jarno voor de laatste keer gaan begroeten. Ik ben daar heel goed ontvangen en ik voelde me daar ook op mijn gemak, precies alsof ik Kim & Ivan al kende. Hij lag daar zo mooi, echt een dikke mercie om van dit pijnlijk moment toch iets moois te maken.

Naam

Ellen H.

Met heel veel verdriet hebben wij onverwacht afscheid moeten nemen van ons lief hondje Baily. Eden biedt een hele goede service, waarbij je aan alles merkt dat ze zelf heel veel liefde hebben voor dieren. Er is met aandacht, respect en liefde omgegaan met onze hond. Dat ze op zo'n mooie manier gepresenteerd werd, met het plukje haar en het pootje, vond ik echt geweldig. Nu kijk ik met een glimlach naar het tastbare wat er nog van haar is. Bedankt!Lees meer van onze reviews op Facebook of op Google
logo eden

Maandag t.e.m. zondag
we zijn altijd bereikbaar, 24/7 voor noodgevallen, dwz in geval van sterfte

Voor info, begroeting of andere afspraken, zijn we beschikbaar tussen 9-19u

Afspraak
Om de sereniteit en jullie privacy te bewaren werken we altijd op afspraak.

adres

Industrieterrein Kanaal-Noord 1680
3960 Bree (Limburg)
(Zone 2, volg de fuchsia pijlen)

edit afsluiten