Is er een huisdier of ander dier gestorven? Je kunt ons 24/7 bereiken op +32 475 74 26 20.

Over ons

Ontdek het verhaal achter Dierencrematorium Eden.

Tegenwoordig neemt je huisdier meer en meer de plaats in als een volwaardig lid van een gezin. De liefde tussen mens en dier kan intens zijn, dat beseffen wij maar al te goed. Afscheid moeten nemen kan dan ook erg zwaar vallen.

Bij Dierencrematorium Eden stellen we alles in het werk om deze pijnlijke ervaring wat meer draagbaar te maken, om je een kans te geven je huisdier het afscheid te geven die het verdient, na al die jaren een belangrijke rol te hebben gespeeld in het gezin.

Ons dierencrematorium is daarom uitgerust met alle nodige voorzieningen om een kalm, sereen en vredig afscheid van jouw geliefde huisdier aan te reiken.

Kim & Ivan

Hoe is onze droom uiteindelijk werkelijkheid geworden? Meng een enorme liefde voor elkaar en dieren met een levenslange droom om een eigen zaak te starten. Kruid af met veel passie en empathie. Wat krijg je dan? Exact, Dierencrematorium Eden! Dit is exact hoe wij Eden in het leven riepen.

We besloten onze droom achterna te gaan, en onze verknochtheid en toewijding voor dieren te gebruiken om een warm, familiaal crematorium op te richten dat jouw wensen centraal zet, je begrijpt en adviseert, en je de nodige tijd geeft om het afscheid op die manier in te richten zoals jij het nodig acht en verwacht.

Een uniek concept


Bij Dierencrematorium Eden in Bree (Limburg) zijn alle faciliteiten aanwezig om het afscheid van jouw huisdier naar jouw eigen gevoel en wensen te beleven. Een ontvangstruimte met haard, huiselijke rouwkamers, een afgeschermde tuin, zijn hier maar enkel voorbeelden van. Alle faciliteiten zijn ook toegankelijk voor mindervaliden.

Afscheid nemen


Afscheid nemen kan moeilijk vreedzamer. Bij Dierencrematorium Eden neem je ook afscheid in de rouwkamers. Je kan ervoor kiezen om nadien even tot rust te komen, in alle privacy. In onze afgeschermde tuin met wandelpaden kom je tot rust bij de strooiweides of het strooibos. Bovendien ben je altijd welkom om herinneringen aan je huisdier te komen ophalen, onze deur staat altijd open.

Mogelijkheden


Bij Dierencrematorium Eden stellen we alles in het werk om de uitvaart van je huisdier te organiseren zoals jij die voor ogen had. Van het kiezen van de urne, over het afscheid, tot de uitstrooiing; we staan je graag in elke stap bij. En dit op het tempo afgestemd op jouw behoefte.

Ontdek Eden

foto3
foto4
foto5
foto6
foto1
foto10
foto11
foto12
foto2
foto7
foto8
foto9
logo eden

Maandag t.e.m. zondag
we zijn altijd bereikbaar, 24/7 voor noodgevallen, dwz in geval van sterfte

Voor info, begroeting of andere afspraken, zijn we beschikbaar tussen 9-19u

Afspraak
Om de sereniteit en jullie privacy te bewaren werken we altijd op afspraak.

adres

Industrieterrein Kanaal-Noord 1680
3960 Bree (Limburg)
(Zone 2, volg de fuchsia pijlen)

edit afsluiten