Wij zijn 24u/7d bereikbaar op +32 475 74 26 20. Ook nu tijdens CORONA-CRISIS!  Indien nodig komen wij tot bij jou. Voor meer info, bel ons gerust

Dierencrematorium Eden menu
+32 475 74 26 20

Dierencrematorium Eden in Bree (Limburg)

In alle rust en sereniteit afscheid nemen

Ons uniek concept

Ervaar Eden

Afscheid moeten nemen van je geliefde huisdier doet pijn. Op zo’n momenten kan je nood hebben aan een vredige omgeving om mooie herinneringen in gedachten te brengen, en het verlies sereen te verwerken. Bij Dierencrematorium Eden word je ontvangen in een typisch Limburgse huiselijke sfeer, wordt er geluisterd en troost geboden, en kan je een wandeling maken in onze grote, zuidelijk gerichte tuin. Grenzend aan natuurgebied De Luysen schenkt Eden je de rust en kalmte waarnaar je verlangt. Je beleeft er in alle privacy de sereniteit en vredigheid die je nodig hebt, met op de achtergrond vogelzang en in de tuin de zachte wind en frisse lucht te midden van een mooie, landelijke Limburgse omgeving.

Ontdek meer

Ontvangst in een familiale sfeer

Zelf hebben we ook huisdieren, en helaas ook al enkelen verloren… We begrijpen het verdriet dat jullie kan overvallen. Het is dan ook erg belangrijk voor ons om de juiste service te kunnen bieden, een service die wij ook zouden verlangen, een service waarbij wij jouw pijn kunnen verzachten. Een warme ontvangst en een luisterend oor.

Ontdek meer

Rouw in alle rust

Ons dierencrematorium is uitgerust met alles wat je maar verlangt voor een gepast afscheid van jouw huisdier. Zo verwelkomen we je in een ontvangstruimte met haard, en kan je in één van onze twee rouwkamers terecht om een laatste groet te brengen. Dit intieme decor leent zich er perfect toe om het afscheid op vredige wijze te nemen. De grote tuin met strooiweides en -bos nodigt uit voor een moment van reflectie om in alle rust het verlies een plaats te geven. Want voor ons is niets te veel om jou het afscheid van je huisdier te helpen verwerken en zo de pijn te verzachten.

Ontdek meer

Getuigenissen

Veerle B.

Vandaag mijne Jarno voor de laatste keer gaan begroeten. Ik ben daar heel goed ontvangen en ik voelde me daar ook op mijn gemak, precies alsof ik Kim & Ivan al kende. Hij lag daar zo mooi, echt een dikke mercie om van dit pijnlijk moment toch iets moois te maken.

Ellen H.

Met heel veel verdriet hebben wij onverwacht afscheid moeten nemen van ons lief hondje Baily. Eden biedt een hele goede service, waarbij je aan alles merkt dat ze zelf heel veel liefde hebben voor dieren. Er is met aandacht, respect en liefde omgegaan met onze hond. Dat ze op zo'n mooie manier gepresenteerd werd, met het plukje haar en het pootje, vond ik echt geweldig. Nu kijk ik met een glimlach naar het tastbare wat er nog van haar is. Bedankt!